DERBY CYCLE KIEST VOOR JCL LOGISTICS BENELUX

DERBY CYCLE KIEST VOOR JCL LOGISTICS BENELUX

DERBY CYCLE KIEST VOOR JCL LOGISTICS BENELUX

Europees logistiek dienstverlener JCL Logistics Benelux en de Duitse fietsfabrikant Derby Cycle hebben onlangs een meerjarig contract getekend voor de volledige distributie van fietsen in Europa, met uitzondering van Duitsland. De samenwerking draagt bij aan de verdere expansieverwachtingen van Derby Cycle in Europa.

De Duitse fietsfabrikant Derby Cycle uit Cloppenburg behoort tot de grootste fietsenfabrikanten in Europa. Het bedrijf is onder meer bekend van de merken Kalkhoff, FOCUS, Releigh enUnivega. Ook biedt het verdere mobiliteitsoplossingen met het leasemerk Lease-a-bike of de verzekeringsoplossing Protect-a-bike. Naast e-bikes heeft Derby Cycle hoogwaardige mountainbikes, racefietsen, trekking-, stads-, cross- en kinderfietsen in het assortiment.